• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Запобігти. Врятувати. Допомогти, або день цивільної оборони в Любимівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Запобігти. Врятувати. Допомогти, або день цивільної оборони в Любимівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

2019-12-18

/Files/photogallery/80555000_561903611053439_2716585124165582848_o.jpg
Відповідно до розпоряджень КМУ України, наказів МНС України у зв’язку з проведенням цілеспрямованої профілактичної роботи з населенням щодо профілактики травматизму невиробничого характеру, з метою виховання поважного ставлення до безпеки людини, формування у підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя, усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу у побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі, а також підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності населення, 17 грудня 2019 року в рамках «Місячник пожежної безпеки в побуті» на базі Любимівської загальноосвітньої навчальної школи І-ІІІ ступенів відбулися позапланові навчальні тренування.
На тренуваннях були присутні: спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури і надзвичайних ситуацій районної державної адміністрації Володимир Ленський, провідний фахівець районного сектору ГУ ДСНС України в Херсонській області Артур Ахмедов, директор ДП ДГ «Піонер» В‘ячеслав Бєлов.
З початком уроку вчителі за допомогою відеофільмів ознайомили учнів про напрямки діяльності Служби порятунку, діях під час надзвичайних ситуацій будь-якого характеру, будови і способів застосування засобів пожежогасіння та інш.
Після теоретичної частини відбулося практичне відпрацювання. За сигналом «Тривога!» весь колектив закладу у визначений нормативами час,вишикувався в зазначених планами місцях і вислухав промову спеціалістів рятувальників районного сектору державної служби надзвичайних ситуацій про те, що умовно сталося і як діяти у разі справжньої надзвичайної ситуації.
Було здійснено гасіння вогню вогнегасником за сприяння 3 державного пожежно-рятувального поста ГУДСНС України в Херсонській області. Діти дізнались від фахівців багато корисної інформації, котра стане в пригоді впродовж зимових канікул і не тільки.
Проведено змагання на знання пожежної безпеки між двома командами «Рятувальник» та «Пожежник». Ребуси, загадки, вікторина, спортивно-треувальні заходи, ось неповний перелік дійства. В запеклій боротьбі перемогу отримала команда «Пожежник».
На завершення в.о. директора Альона Гергель підсумувала проведення дня цивільної оборони. Такі уроки цивільної оборони проводяться щороку, але саме цьогоріч вони стали як ніколи актуальними.
Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930