Одним із пріоритетних напрямків р/Files/images/P2011228.JPGоботи школи є виявлення, навчання та розвиток обдарованих дітей. Наслідком систематичної та цілеспрямованої роботи педагогічного колективу є участь учнів в олімпіадах, різноманітних конкурсах та акціях районного, обласного та Всеукраїнського рівнів. Для ефективної роботи з дітьми даної категорії щороку поновлюється психологом школи Шаповаловою К.В. шкільний банк даних «Обдарованість». На 2011-2012 н.р. було виявлено 14 учнів, які проявляють найбільшу активність у навчанні та позашкільному житті. Також вони мають ознаки обдарованості. Крім того, завдяки роботі вчителів інші школярі не залишаються поза увагою. У результаті такої роботи шкільна команда учнів отримала 6 призових місць на ІІ районному рівні Всеукраїнських шкільних олімпіад з базових дисциплін. Це ІІ та ІІІ місце з трудового навчання – учні Гусинський Віктор (9 клас) та Гуцу Павло (11 клас) учитель Коцур В.М., ІІІ місце з географії – Панчук Костянтин (7 клас), учитель Тимошенко Л.П. Два третіх місць з інформаційних технологій (Білий Євген 10 клас та Крамаренко Євгенія 11 клас) учитель Шаповалова К.В, ІІІ місце з психології – Перегінець Альона – 11 клас, психолог Шаповалова К.В.
Наші талановиті учні активно приймають участь у Всеукраїнських, районних та обласних конкурсах разом зі своїми учителями, як наслідок

- ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Дитячі соціальні ініціативи», учитель Гергель А.С. та Онишкевич Т.О.

- І місце у районному конкурсі «Моя Батьківщина – Україна, номінація «З попелу забуття» Крюков В., учень 8 класу (Онишкевич Т.О.), в номінації «Майстриня сучасності» Циганок Дарина учениця 7 класу (учитель І.Ф. Силютіна).

- І місце в районному конкурсі «Історія міст і сіл» Амеліна А., Тимчук А. учениці 11 класу, учитель Силютіна І.Ф.

Також школа має переможців і призерів конкурсів з української мови (ім. Т.Г. Шевченка, ім. П. Яцика), учителі Кошур Т.М. та Громакова Л.І.

Учні школи протягом року приймали участь у таких конкурсах як обласний конкурс «У світі фінансових послуг» (учитель Тимошенко Л.П.), обласний конкурс кросвордів «Знання та право» (учитель Силютіна І.Ф.) Обласний конкурс «Податки очима дітей» (учителі Громакова Л.І., Кошур Т.М.).

Учні школи займаються науково-дослідною діяльністю, як результат школа отримала І місце в районному етапі конкурсу-захисту МАН (секція «Психологія» учениця 11 класу Перегінець Альона, керівник К.В. Шаповалова).

Досить популярними серед школярів є інтерактивні конкурси, де ми також маємо свої результати.
- 62 учасника конкурсу «Колосок» (33 золотих та 52 срібних), учителі Коцур З.В., Коваль Є.В., Бирська М.М., Куліш В.В.
- 20 учасників конкурс «Бобер», учитель Шаповалова К.В. (11 учнів – відмінний результат, 9 - добрий).
- 29 учасників конкурс «Кенгуру», учителі Коваль Є.В., Куліш В.В., Ткаченко Ж.Д., Киян Л.О.
- 19 учасників конкурс «Кришталева сова», 5 дипломів-призерів (учитель Лигун Г.В.), 8 дипломів-призерів (учитель Силютіна І.Ф.)
Кiлькiсть переглядiв: 1246

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Грудень 2019 Наступна
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031